Reviews

Lipa-team-ICT bedrijven IT-Miranda-Edwin

Onze klanten willen je iets vertellen

Lipa, ict zonder gedoe. Dat is onze missie en daar streven we naar. We zijn fier op ons team en fier dat we dagelijks onze klanten kwalitatief kunnen ondersteunen. Deze reviews doen ons dan ook écht deugd. Laat je inspireren door enkele van onze klanten.

Laat je inspireren

Video afspelen

Fintegriteit

We zijn steeds verantwoordelijk voor de administratie van onze klanten. Back-ups zijn voor ons dus écht levensnoodzakelijk. We willen ten alle tijden zeker zijn dat onze administratieve veilig is én we steeds kunnen teruggrijpen naar onze administratie als er iets zou kunnen gebeuren. Door de samenwerking met Lipa zijn we steeds zeker. We kunnen steeds op hen rekenen, we zijn gerust.

Dierenarts Steffens

Als dierenartsenpraktijk vinden we het erg belangrijk om overal en altijd beschikbaar te zijn voor onze klanten. Allocloud past perfect in dat plaatje. Ons vorig telefoonsysteem was gratis, maar gratis is daarom niet beter. We werken nu veel efficiënter en zijn gerust dat we iedereen kunnen helpen. Door de koppeling met onze agenda’s kunnen we zelfs met enkele klikken de doorschakelingen regelen. Meer nog, wanneer we niet onmiddellijk weten hoe we iets moeten doen staat LIPA klaar om ons te helpen. Een aanrader voor iedereen die flexibel wilt werken.

BareFoodGiulia

De beschikbaarheid tussen onze receptie en de hotelgasten is zeer belangrijk. Daarom zijn we op zoek gegaan naar een efficiënte oplossing om steeds bereikbaar te zijn. Het is erg makkelijk in gebruik, er zijn geen extra handelingen nodig en het platform is erg flexibel in te vullen naar de openingsuren en verlofperiodes. Op een doeltreffende manier telefoniegebruik en ook de opsplitsing maken tussen de bar en ons hotel. Bovenop deze voordelen hebben we zelfs 30% kunnen besparen ten opzichte van de klassieke telefonie.

Lipa biedt meer

Op zoek naar extra veiligheid? extra service? een persoonlijke aanpak? ?

Advies nodig bij de aankoop van uw hardware?