Blog

Get organized day

Get organized day

International Get Organized Day

Vandaag is het de ‘Get Organized Day’ en dat betekent dat het tijd is om je digitale leven op orde te brengen. Gelukkig zijn er tegenwoordig tal van handige IT-tools beschikbaar die je kunnen helpen om je werk en persoonlijke leven georganiseerder en efficiënter te maken.

Microsoft 365

Een van de meest populaire IT-tools op dit moment is Microsoft 365, voorheen bekend als Office 365. Deze suite van applicaties biedt een breed scala aan functies die kunnen helpen bij het organiseren van je digitale leven. Hier zijn enkele manieren waarop Microsoft 365 je kan helpen om georganiseerder te worden:

  1. Gebruik Outlook om je e-mails te beheren: Met Outlook kun je al je e-mails op één plek beheren. Je kunt regels instellen om inkomende e-mails automatisch te sorteren en je kunt ook mappen maken om je e-mails te categoriseren. Dit helpt je om je inbox opgeruimd en overzichtelijk te houden.
  2. Gebruik OneDrive om je bestanden te organiseren: Met OneDrive kun je al je bestanden op één plek opslaan en deze vanaf elke locatie openen. Je kunt mappen maken om je bestanden te categoriseren en je kunt ook bestanden delen met anderen om samen te werken aan projecten.
  3. Gebruik Teams om te communiceren met collega’s: Teams is een samenwerkingsplatform dat chat, videovergaderingen, bestandsdeling en meer combineert. Hiermee kun je snel en gemakkelijk communiceren met je collega’s, zelfs als je niet op dezelfde locatie bent.
  4. Gebruik Planner om je taken te beheren: Planner is een handige tool om je taken te organiseren en te plannen. Je kunt taken toewijzen aan jezelf of aan anderen, deadlines instellen en de voortgang van projecten volgen. Hiermee kun je ervoor zorgen dat je al je taken op tijd afrondt.
  5. Gebruik Forms om enquêtes te maken: Met Forms kun je gemakkelijk enquêtes maken en verzenden. Hiermee kun je feedback verzamelen van collega’s, klanten of andere belanghebbenden. Dit helpt je om betere beslissingen te nemen en je bedrijf te verbeteren.
  6. Gebruik Power Automate om taken te automatiseren: Power Automate is een tool waarmee je taken kunt automatiseren en processen kunt stroomlijnen. Hiermee kun je bijvoorbeeld automatisch e-mails verzenden, bestanden opslaan in OneDrive of taken toewijzen aan specifieke personen.

Get started

Kortom, er zijn tal van IT-tools beschikbaar die je kunnen helpen om georganiseerder te worden en je digitale leven gemakkelijker te maken.
Dus waar wacht je nog op? Begin vandaag nog met het gebruik van deze tools. Ontdek hoe ze je kunnen helpen om meer gedaan te krijgen in minder tijd.
Om deze dag te vieren geven wij, bij het inrichten van een nieuwe M365 omgeving, de *backup voor jouw bestanden er 3 maanden GRATIS bij. Actie geldig tot 15/05/2023.
Reageer nu: miranda@lipa.be

Happy Get Organized Day!

Meer tips?
Bij Bestburo kan je terecht voor opleidingen en geven ze ook gratis tips

*bij een contract van 1 jaar

Heeft u het zelf te druk om deze tips toe te passen? Vraag een gratis, vrijblijvend gesprek aan met één van onze adviseurs en we bekijken samen hoe we een veilige ICT-omgeving kunnen creëren.

Menu