Cake & Koffie

Cake & Koffie

Lipa, een team van échte doeners. Na een turbulente economische periode willen we iets éxtra doen voor onze ondernemers. Daarom start Lipa met ‘Cake & Koffie’. Dit smakelijk concept staat voor dynamische, leerrijke after work over hedendaags onderwerpen. Deze onderwerpen zijn een meerwaarde voor elk type ondernemer. We zijn klaar voor de tweede editie. Editie 1 of 2 gemist maar je wilt graag meer informatie? We helpen je graag verder.

Editie 3

27/9 om 16:00

Telefonie zonder muren.

Telefonie efficiënt inzetten zonder dure investeringen? We love it! In deze Cake & Koffie leggen we de verschillende mogelijkheden uit van telefonie via internet. Jouw favoriete programma’s koppelen, mobiele bereikbaarheid & zelfs besparen op jouw telefonie? Dat moet je zien.

Direct in te zetten

Wat kun je verwachten?

Plug-and-play, net zoals de telefonie zelf. We verkiezen makkelijke tips boven vakjargon waardoor je direct de informatie kunt reflecteren op jouw bedrijf.

Programma:
16.00-16:30: Verwelkoming
16:30-17:00: Indruk maken via de telefoon van Sylvia Nijs van Nijs & Ludwig 
17.00-17.45: VOIP van Gaétan Maegerman van AlloCloud/Telavox
17.45-18:30: Vragenronde

Benieuwd naar de verrassing op het einde?
Schrijf je dan zeker in. Deze sessie is volledig gratis.

Review

Dierenartsenpraktijk Steffens

Als dierenartsenpraktijk vinden we het erg belangrijk om overal en altijd beschikbaar te zijn voor onze klanten. Allocloud past perfect in dat plaatje. Ons vorig telefoonsysteem was gratis, maar gratis is daarom niet beter. We werken nu veel efficiënter en zijn gerust dat we iedereen kunnen helpen. Door de koppeling met onze agenda’s kunnen we zelfs met enkele klikken de doorschakelingen regelen. Meer nog, wanneer we niet onmiddellijk weten hoe we iets moeten doen staat LIPA klaar om ons te helpen. Een aanrader voor iedereen die flexibel wilt werken.

Review

BareFoodGiulia

De beschikbaarheid tussen onze receptie en de hotelgasten is zeer belangrijk.
Daarom zijn we op zoek gegaan naar een efficiënte oplossing om steeds bereikbaar te zijn. Het is erg makkelijk in gebruik, er zijn geen extra handelingen nodig en het platform is erg flexibel in te vullen naar de openingsuren en verlofperiodes. Op een doeltreffende manier telefoniegebruik en ook de opsplitsing maken tussen de bar en ons hotel. Bovenop deze voordelen hebben we zelfs 30% kunnen besparen ten opzichte van de klassieke telefonie.

Schrijf je in voor Cake & Koffie editie 3

Editie 2

30/8 om 16:00

Het verschil maken op Social Media

Ben je op zoek naar personeel of wil je top-of-mind blijven door het gebruik van social media? Dan is deze gratis workshop écht iets voor jou!  In een gemoedelijke sfeer met een stukje koffie en lekkere cake zorgt Sven van KRAK voor hapklare tips in het digitale landschap.

Direct in te zetten

Wat kun je verwachten?

Geen moeilijke marketingtaal, wel duidelijke mensentaal. In deze interactieve sessie geniet je van direct inzetbare tips om jouw bedrijf extra in de verf te zetten.

Programma:
16.00: Verwelkoming
16.30: Presentatie van Sven van KRAK
17.15: Vragenronde

Benieuwd naar de verrassing op het einde?
Schrijf je dan zeker in. Deze sessie is volledig gratis.

Schrijf je in voor Cake & Koffie editie 2

Editie 1 gemist?

28/6 om 16:00

Efficiënter werken met Teamleader

Een koffie, een cake en hapklare informatie over de meest handige opvolgingstool op de Belgische markt. Gemaakt in België, voor Belgische ondernemers. Er gaat geen informatie meer verloren, alles vind je terug in dit handig Work management-systeem. Ontdek 7 handige tips en zoveel meer tijdens deze interactieve workshop.

Persoonlijk & interactie

Wat kun je verwachten?

Geen oersaaie theorie, daar doen we niet aan mee. In deze interactieve sessie geniet je van direct-inzetbare tips en tricks om jouw bedrijfsprocessen te verbeteren.

Programma:
16.00: Verwelkoming
16.30: Presentatie & demo van een Teamleader-expert
17.15: Vragenronde

Benieuwd naar de verrassing op het einde?
Schrijf je dan zeker in. Deze sessie is volledig gratis.